ЮВИГИ пуснаха online две нови песни
Публикувана от Hangman на 10-05-2010 16:29
ЮВИГИ пуснаха online две нови песни от дебютния си албум...
Разширена новина
ЮВИГИ пуснаха online две нови песни от дебютния си албум 'Сива пустиня' - 'В края на пътя' и 'Различен' (чуй на www.myspace.com/yuvigi). Албумът е концептуален и съдържа девет парчета - шест песни и три инструментала, a автори на музиката и текстовете са момчетата от прогресив квартета: Валентин Моновски
(китари, вокали, тамбура), Явор Пачовски (клавири, вокали), Панайот Солаков (вокали, бас, цигулка) и Спаз Генев (барабани, пекусии).
Дискът ще струва 10 лв и ще включва луксозна книжка, разказваща концептуалната история на албума в картини. За първи път дисът ще може да бъде закупен на официалното му представяне в Club  R.B.F. на 22 май. На концерта албумът ще се предлага на промоционална цена от 8 лв, ще има и щанд с тениски на Ювиги. Организаторите от Double D Music издадоха и една от изненадите на вечерта - зад сцената ще бъде разпъната внушителна видео стена, на която, по време на концерта, ще се прожектира специално подготвена за щоуто мултимедия. Началото е обявено за 20:00 ч, а на сцената преди Ювиги ще се качат софийската банда Overgame."