07-12-2021
Харесай във Facebook

Произволно видео
Случайна снимка


Double D Music Fest 2-29.05.2010
Албуми

Dragomir Draganov
"DRACOUSTICA"

Еталон
"Победител"

Dragomir Draganov
"Bleeding Earth"

Българи

Еталон
"Никога На Колене"

Dragomir Draganov
"BEYOND THE TIME"

Приятели

Metal Hangar 18 / Драгомир Драганов – „Bleeding Earth“ (2017)
Новини


Известният български музикант Драгомир Драганов, познат най-вече с работата си с група „Епизод“, издаде третия си самостоятелен албум“Bleeding Earth”. Творбата съдържа 7 инструментални композиции, издържани в прогресив метъл стил. Музикантът не изневерява на себе си и отново предлага букет от изразни средства, с помощта на които предава идеите си. Опитният инструменталист умело си играе със сетивата ни, превеждайки ни през различни състояния. Началото е поставено от… хмм, най-логичното – “Beginning”. Още първата пиеса загатва какво ни очаква по-нататък. “13.7 Billion Years” показва истината за живота – низ от върхове и спадове, и намеква, че нещо не е наред. “Fake Creeds Are The Reason” донякъде разкрива причината за проблемите – фалшът и лицемерието. Чувството на обреченост, настанило се още от началото, не ни напуска до края на творбата и е най-ярко изразено в “Animal Tears” – най-тъжната пиеса от албума. Инструментите навяват мъка и отчаяние. Искрица надежда се появява в “Doomed Wars”, но в крайна сметка войните не са решение. Пиесата е доста динамична, чувствата напират. На дневен ред излиза и въпросът има ли смисъл да правим нещата по този начин. На сцената се появява едно възможно решение – “Child”. Краят настъпва с “The End?”. Краят? Може би. Но дали всъщност краят не е ново начало? Всеки сам за себе си може да намери отговора.
По отношение на продукцията творбата е изпипана майсторски. Всеки звук, всяка нота се забива в съзнанието. Като истински професионалист, Драгомир Драганов успява да изтръгне най-доброто от инструментите и като внушение, и като изпълнение, и като запис.
“Bleeding Earth” е своеобразна разходка из човешките емоции и възприятия. В него се срещат радост, тъга, отчаяние, щастие. И вечният въпрос за началото и края. Албумът е приятен за слушане и особено препоръчителен, когато сме на път. Понякога човек изтегля късата клечка в живота, но вие няма да го направите, ако решите да чуете “Bleeding Earth”.


Списък с композиции:


1. „Beginning“
2. „13.7 Billion Years“
3. „Fake Creeds Are The Reason“
4. „Animal Tears“
5. „Doomed Wars“
6. „Child“
7. „The End?“

Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.
На линия
Гости на линия: 1
Регистрирани на линия: 0


Общо регистрирани: 50
Най новите членове: LordSyava