07-12-2021
Харесай във Facebook

Произволно видео
Случайна снимка


Клуб "Fans" 30.05.2009
Албуми

Dragomir Draganov
"DRACOUSTICA"

Еталон
"Победител"

Dragomir Draganov
"Bleeding Earth"

Българи

Еталон
"Никога На Колене"

Dragomir Draganov
"BEYOND THE TIME"

Приятели

Драгомир Драганов - интервю за Signal.bg (+ видео)
Интервю

 

 

Вторият инструментален албум на китариста Драгомир Драганов излезе в началото на октомври.

Дискът "Beyond The Time", представен от "Double D Music"  включва 13 композиции в  мелодичен хеви метъл стил.

В интервю за "Открит микрофон" на Signal.bg рокаджията разказва за проекта си: "И първият ми инструментален албум беше с 13 парчета, но не е с някаква цел. Всеки мотив идва по различен начин. Аз не мога да кажа, че имам някаква рецепта за правене на музика. Върти ми се в главата някакъв мотив и докато не го запиша, не ме оставя на мира. Много лесно станаха нещата с този албум. Започнах го някъде по Нова година, нямах нито един тон записан, защото 2009-та, 2010-та и 2011-та издавах албуми на колеги. Изведнъж остана някакво време, седнах и очевидно се е било натрупвало през тези години, просто за два месец бях готов. Тогава се появи и групата "Еталон" - това ми е новата група. Започвахме репетиции и от май месец активно правим музика и с тях."

Скоро ще бъде факт и първият музикален албум на рок бандата "Еталон", споделя Драго, който е и основател на групата. Песните са изцяло негови и ще звучат с български текстове, увери той.

"Double D Music" помага на младите музиканти и не само. И народни музиканти са свирили и продължавам да записвам народни музиканти и певци. Още през 2009-та година излезе албумът на Димитър Аргиров - "Песните на баща ми", после през 2010-та пуснахме и албума на Илия Аргиров" - обяснява музикантът, който е и собственик на лейбъла.

Още за музиката на Драго Драганов може да научите от интервюто на музиканта за "Открит микрофон".

 

Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.
На линия
Гости на линия: 2
Регистрирани на линия: 0


Общо регистрирани: 50
Най новите членове: LordSyava