20-09-2020
Харесай във Facebook

Произволно видео
Случайна снимка


След дебюта на "Alter Ego"
Албуми

Dragomir Draganov
"DRACOUSTICA"

Еталон
"Победител"

Dragomir Draganov
"Bleeding Earth"

Българи

Еталон
"Никога На Колене"

Dragomir Draganov
"BEYOND THE TIME"

Приятели

ЮВИГИ пуснаха online две нови песни
НовиниЮВИГИ пуснаха online две нови песни от дебютния си албум 'Сива пустиня' - 'В края на пътя' и 'Различен' (чуй на www.myspace.com/yuvigi). Албумът е концептуален и съдържа девет парчета - шест песни и три инструментала, a автори на музиката и текстовете са момчетата от прогресив квартета: Валентин Моновски
(китари, вокали, тамбура), Явор Пачовски (клавири, вокали), Панайот Солаков (вокали, бас, цигулка) и Спаз Генев (барабани, пекусии).
Дискът ще струва 10 лв и ще включва луксозна книжка, разказваща концептуалната история на албума в картини. За първи път дисът ще може да бъде закупен на официалното му представяне в Club  R.B.F. на 22 май. На концерта албумът ще се предлага на промоционална цена от 8 лв, ще има и щанд с тениски на Ювиги. Организаторите от Double D Music издадоха и една от изненадите на вечерта - зад сцената ще бъде разпъната внушителна видео стена, на която, по време на концерта, ще се прожектира специално подготвена за щоуто мултимедия. Началото е обявено за 20:00 ч, а на сцената преди Ювиги ще се качат софийската банда Overgame."

Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.
Музика

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

На линия
Гости на линия: 2
Регистрирани на линия: 0


Общо регистрирани: 50
Най новите членове: LordSyava